Over ons

We zijn actief in Noord-Holland. Van Haarlem en Amsterdam tot Alkmaar en Den Helder. En uiteraard zijn we u ook in alle andere grote en kleine plaatsen in deze provincie van dienst.

De Kennemer Heeren

De Kennemer Heeren, bestaat uw bedrijf alleen uit heren?
"Nee, toch niet. Ons team bestaat uit dames en heren. We hadden ons bedrijf ook 'de Kennemer Dames en Heeren' kunnen noemen, maar dat ligt niet zo soepel in het gehoor."

U heeft dus een team. Betekent dat dat ik als klant steeds met anderen te maken krijg?
"We werken met een klein team met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Bij verantwoordelijkheid hoort dat onze klanten steeds met hetzelfde teamlid contact hebben. Maar we zorgen ook voor continuïteit en dus is er altijd iemand die het stokje kan overnemen als de situatie dat vraagt. We werken met plezier, we werken samen, we werken voor u! Bij ons wordt het 'oude' gezegde 'de klant is koning' in ere gehouden."

In welk gebied bent u vooral actief?
"We komen vooral in heel Noord-Holland. Van Haarlem en Amsterdam tot Alkmaar en Den Helder. En uiteraard komen we ook in alle andere grote en kleine plaatsen in deze provincie."

Zit ik na een gesprek meteen aan u vast?
"Welnee, we maken eerst kennis met elkaar. Een open gesprek waarmee u geen verplichtingen aangaat. Naar aanleiding van de kennismaking stellen we een plan van aanpak op. Eventuele afspraken worden duidelijk vastgelegd. U heeft alle tijd om na te denken en te beslissen of u met ons in zee gaat. Zodra u akkoord geeft, staan wij voor u klaar en gaan aan de slag."

Moet ik altijd naar u toekomen?
"Wij komen met plezier naar u toe. We maken graag kennis in uw eigen omgeving, op een voor u geschikt moment. Door ook kennis te maken met uw woonomgeving, is het voor ons nog beter mogelijk in te springen op uw wensen."

De naam klinkt chique. Ik verwacht hoge tarieven. Is dat zo?
"Ook op deze vraag is het antwoord: nee. Het uitvoeren van een volledig VvE-beheer kost tijd en geld. Dat is een waarheid waar we ook bij De Kennemer Heeren niet omheen kunnen. En dat willen we ook niet. Wij nemen ons vak serieus. We weten daarbij dat een goede procesbeheersing tot lagere kosten leidt. Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Het tarief voor een eerste gesprek staat vast, dat gesprek kost u niets."

De praktijk

Communicatie

Goede communicatie is belangrijk binnen een VvE. Daarbij gaat het niet alleen om de manier waarop informatie verteld wordt. Het gaat er ook om dat de organisatie achter vastgoedprojecten helder is, zodat iedereen de lijnen kent.

Als wij nieuwe projecten in beheer nemen, komt het regelmatig voor dat we merken dat de communicatie flink verbeterd kan worden. Of het nu gaat om de contacten tussen de eigenaren binnen een VvE of tussen huurders en eigenaren, we kunnen er vele voorbeelden van noemen. Het is geen uitzondering dat de communicatie zo stroef verloopt dat verbetering ervan onze eerste en hoogste prioriteit krijgt.

Een goede basis leggen

We verdiepen ons in het project. Waar liggen de knelpunten? Zijn er spanningen tussen de diverse partijen en waar worden die door veroorzaakt? We praten met alle betrokkenen en laten ieder zijn of haar zegje doen. Een rustig gesprek waarin ieder mens serieus genomen wordt en zich begrepen voelt, doet vaak al veel goeds. Zo leggen we een nieuwe basis voor een verbeterde communicatie. Als wij weten wat er in een complex leeft, kunnen we daar met respect voor alle betrokkenen naar handelen. Na het leggen van de basis vervolgen we met duidelijk communiceren van de spelregels binnen een complex en onze rol daarin. Dit doen wij niet met een enkel briefje, maar met een terugkerende nieuwsbrief.

Ook als er geen problemen in het complex of met het beheer zijn, zorgen wij voor een goede communicatie. Dat is altijd een voorwaarde voor een prettige woonsfeer.

Persoonlijk dossier met Twinq VvE Software

De Kennemer Heeren gebruikt voor de vastlegging van alle bewoners- en beheerinformatie VvE software van Twinq.

logotwinq

De VvE krijgt een eigen inlogcode, zodat u op elk moment uw eigen dossier kunt raadplegen. De onderhoudsplannen, de documenten en agenda van de ALV, al deze informatie is direct elektronisch voor u beschikbaar. U heeft ook de mogelijkheid contact met ons op te nemen, of meldingen te doen.

Alle afhandelingen worden vastgelegd. Bijvoorbeeld wanneer, welke loodgieter het reparatieverzoek heeft afgehandeld. Of wat er gebeurd is met de melding over hangjongeren, of burenoverlast. Op elk moment is terug te vinden wie een melding heeft gedaan. U kunt zien wie er betrokken zijn bij het oplossen, en wanneer de oplossing geïmplementeerd is of gaat worden. Dit geeft naar iedereen transparantie en duidelijkheid.

Servicewagen

servicewagen

Voor klein onderhoud beschikken we over een servicewagen. Hierdoor is het bij eenvoudige problemen niet nodig om een aannemer in te schakelen. En wanneer we op uw locatie aanwezig zijn, controleren we gelijk of we geen andere zaken tegenkomen die aandacht vereisen. Dankzij onze eigen servicewagen zijn we ook zichtbaar. Zo spreken we bijvoorbeeld eigenaren van verkeerd geparkeerde fietsen en auto's daarop aan.

Reparatieverzoeken

Reparaties handelen we zo goed en zo snel mogelijk af. Dankzij de Twinq software bent u altijd op de hoogte van de voortgang. Omdat we kleine reparaties zelf uitvoeren, is de wachttijd daarvoor meestal beperkt. Grotere opdrachten besteden we uit. U wordt geïnformeerd wie de uitvoerder daarvoor is, zodat u, als deze contact met u opneemt, gelijk weet waar het over gaat.

Opdrachten worden altijd schriftelijk verleend, zodat voor iedereen duidelijk is waar het over gaat. Misverstanden voorkomen we zo. Het bestuur informeren we vanzelfsprekend ook, zodat deze altijd op de hoogte is welke werkzaamheden er voor de VvE worden uitgevoerd.

Onze projecten

Hier vindt u een greep uit onze projecten. Bent u geïnteresseerd, en wilt u meer informatie of wilt u een referentie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

project-2  project-3
project-2  project-3
project-2  project-3
project-1  project-9
project-4 project-5
project-7 project-6
project-8 project-10
project-11 project-12
project-2  project-3
project-15 project-13
project-15 project-13

Sportieve prestaties

De Kennemer Heeren wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. Doorzettingsvermogen en een goede prestatie behoren tot onze uitgangspunten. Daarom hebben wij gekozen om met deze uitgangspunten naar buiten te treden en wel in sportief opzicht. Wij sponsoren een team hardlopers: het Kennemer Heeren Runnersteam. De sponsoring bestaat uit de inschrijving voor hardloopevenementen in ons werkgebied Noord-Holland. Wij hebben op dit moment vijf enthousiaste hardlopers gevonden en wij nodigen onze relaties uit om zich bij hen te voegen. Schrijf u in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een nieuw evenement is DE 100 VAN LEEGHWATER, een sportieve wandeltocht van 100 kilometer. Deze wordt jaarlijks gelopen op de eerste vrijdag en zaterdag van augustus. De start en finish van deze tocht zijn in de vestigingsplaats van De Kennemer Heeren, Zuidschermer, in het hart van het land van Leeghwater. Het gevarieerde parcours voert u onder andere langs de dijken en wegen van de Schermer, de Beemster. Een prachtig authentiek en monumentaal Noord-Hollands gebied. Voor meer informatie in inschrijving: www.100vanleeghwater.nl.

Kernwaarden

Een link met de oudheid

Over de oudste naam van het Kennemerland, Kinnehim of Kinheim, is door de tijd heen veel gespeculeerd. Een van de mogelijkheden is een verband met het Keltische of Fries-Angelsaksische woord 'kin' dat 'familie, bloedverwanten' betekent. Wij gaan uit van deze betekenis waar het gaat om het 'Kennemer' in onze naam.

Samen, met elkaar

Via familie leg je makkelijk de link met saamhorigheid en van daar naar solidariteit en verbondenheid. Uitgangspunten die voor ons belangrijk zijn. We hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele ethiek, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ons basisprincipe is het garant staan voor het nakomen van aangegane verplichtingen naar opdrachtgevers, businesspartners en collega's. Vanzelfsprekend? Ja, maar niet vanzelfsprekend genoeg. En daarom noemen we het even.

Duurzaam

Er is vluchtigheid genoeg in de huidige maatschappij; de reden dat wij gaan voor een duurzame relatie. De mens staat centraal. Ondersteunen, meedenken, kennis delen, motiveren vanuit betrokkenheid. Met een praktische instelling en een systematische aanpak.

zegel

Adres

Kantooradres:

   

De Kennemer Heeren
Zuidervaart 63
1846 LG  Zuidschermer

      
Telefoon:    072 - 743 0 733
      
E-mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      
KvK-nummer:    75121360
      
btw-nummer:    NL860151025B01
Bel ons!  072 - 743 0 733