Kernwaarden

Een link met de oudheid

Over de oudste naam van het Kennemerland, Kinnehim of Kinheim, is door de tijd heen veel gespeculeerd. Een van de mogelijkheden is een verband met het Keltische of Fries-Angelsaksische woord 'kin' dat 'familie, bloedverwanten' betekent. Wij gaan uit van deze betekenis waar het gaat om het 'Kennemer' in onze naam.

Samen, met elkaar

Via familie leg je makkelijk de link met saamhorigheid en van daar naar solidariteit en verbondenheid. Uitgangspunten die voor ons belangrijk zijn. We hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele ethiek, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ons basisprincipe is het garant staan voor het nakomen van aangegane verplichtingen naar opdrachtgevers, businesspartners en collega's. Vanzelfsprekend? Ja, maar niet vanzelfsprekend genoeg. En daarom noemen we het even.

Duurzaam

Er is vluchtigheid genoeg in de huidige maatschappij; de reden dat wij gaan voor een duurzame relatie. De mens staat centraal. Ondersteunen, meedenken, kennis delen, motiveren vanuit betrokkenheid. Met een praktische instelling en een systematische aanpak.

zegel

Bel ons!  072 - 743 0 733