Glas

Glas

Geef aan waar het probleem zich bevindt, en wat het probleem is. Dan leest u gelijk welke stappen u het beste kunt nemen.
Waar is het probleem *
Wat is het probleem *
Wat is het probleem *
  1. Is de ruitbreuk door derden ontstaan, dan kan deze op basis van diens WA verzekering de ruitbreuk aanmelden, omdat de verzekering van de VvE in dit geval de schade niet dient te vergoeden.
  2. Is de ruitbreuk ontstaan door ouderdom of doordat er per ongeluk er iets of iemand tegen de ruit is aangestoten, dan kunt u de ruitbreuk melden via "indienen reparatieverzoek". Om deze ruitbreuk schade op de juiste manier in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij u foto's toe te voegen van de desbetreffende schade.
  1. Is de lekkage door derden ontstaan, dan kan deze op basis van diens WA verzekering de ruitbreuk aanmelden, omdat de verzekering van de VvE in dit geval de schade niet dient te vergoeden.
  2. Is de lekkage ontstaan door ouderdom of doordat er per ongeluk er iets of iemand tegen de ruit is aangestoten, dan kunt u het pronleem melden via "indienen reparatieverzoek". Om deze schade op de juiste manier in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij u foto's toe te voegen van de desbetreffende schade.

Indien u een melding doet voor een probleem dat onder uw eigen verantwoordlijkheid valt, en wij lossen dit op, worden de kosten gefactureerd aan de eigenaar.

Meldt het aan de VvE beheerder via onderstaande knop

Geef aan hoe de schade is ontstaan, indien bekend

Maak foto van het (gebroken) glas, en het certificering grafeerkenmerk. Hiedoor gaat de afhandeling aanzienlijk sneller.