De Kennemer Heeren

De Kennemer Heeren, bestaat uw bedrijf alleen uit heren?
“Nee, toch niet. Ons team bestaat uit dames en heren. We hadden ons bedrijf ook ‘de Kennemer Dames en Heeren’ kunnen noemen, maar dat ligt niet zo soepel in het gehoor.”

U heeft dus een team. Betekent dat dat ik als klant steeds met anderen te maken krijg?
“We werken met een klein team met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Bij verantwoordelijkheid hoort dat onze klanten steeds met hetzelfde teamlid contact hebben. Maar we zorgen ook voor continuïteit en dus is er altijd iemand die het stokje kan overnemen als de situatie dat vraagt. We werken met plezier, we werken samen, we werken voor u! Bij ons wordt het ‘oude’ gezegde ‘de klant is koning’ in ere gehouden.”

In welk gebied bent u vooral actief?
“We komen vooral in heel Noord-Holland. Van Haarlem en Amsterdam tot Alkmaar en Den Helder. En uiteraard komen we ook in alle andere grote en kleine plaatsen in deze provincie.”

Zit ik na een gesprek meteen aan u vast?
“Welnee, we maken eerst kennis met elkaar. Een open gesprek waarmee u geen verplichtingen aangaat. Naar aanleiding van de kennismaking stellen we een plan van aanpak op. Eventuele afspraken worden duidelijk vastgelegd. U heeft alle tijd om na te denken en te beslissen of u met ons in zee gaat. Zodra u akkoord geeft, staan wij voor u klaar en gaan aan de slag.”

Moet ik altijd naar u toekomen?
“Wij komen met plezier naar u toe. We maken graag kennis in uw eigen omgeving, op een voor u geschikt moment. Door ook kennis te maken met uw woonomgeving, is het voor ons nog beter mogelijk in te springen op uw wensen.”

De naam klinkt chique. Ik verwacht hoge tarieven. Is dat zo?
“Ook op deze vraag is het antwoord: nee. Het uitvoeren van een volledig VvE-beheer kost tijd en geld. Dat is een waarheid waar we ook bij De Kennemer Heeren niet omheen kunnen. En dat willen we ook niet. Wij nemen ons vak serieus. We weten daarbij dat een goede procesbeheersing tot lagere kosten leidt. Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Het tarief voor een eerste gesprek staat vast, dat gesprek kost u niets.”