Overstappen naar ons

Een goede beheerder

Het beheer van vastgoed is een specialisme. Als het om appartementsrechten gaat, is de samenhang tussen het gemeenschappelijke- en het individuele belang cruciaal voor een prettige sfeer binnen een gebouw of complex. Om alle belangen in goede banen te leiden, is er de Vereniging van Eigenaren. De VvE is samengesteld uit bewoners, die misschien niet volledig op de hoogte zijn van alle procedures en regels. Het aanstellen van een externe beheerder die wel alle kennis in huis heeft, is een logische keuze.

Wij zijn een persoonlijke VvE beheerder, die korte lijnen hanteert en u centraal zet. Wij maken u attent op mogelijkheden, knelpunten en oplossingen. Zaken als bestuursadvisering, communicatie met de leden, budgettering, administratie, incasso en techniek, zijn bij ons in vertrouwde handen. Bij ons hoeft u niet maanden te wachten op, bijvoorbeeld, een onderhoudsbegroting. Wanneer u ons belt, wordt u niet oeverloos doorverbonden, maar heeft u een vaste contactpersoon.

Overstappen zonder moeite

Wij besteden veel aandacht aan het in beheer nemen van uw VvE. In een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreken we al uw wensen en verwachtingen. Ook de eventueel aanwezige knelpunten komen ter sprake. We zorgen dat we weten waar uw Vereniging van Eigenaren behoefte aan heeft en stemmen onze dienstverlening daar op af.

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Vul het contactformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.