TWINQ-PortaalKLIK HIER OM UW TWINQ DOSSIER TE OPENEN

Bekijk notulen, doe reparatiemeldingen, dien declaraties in, enz.

Bekijk de handleiding voor Twinq dossierKLIK HIER WANNEER U EEN VERGADERING WILT BIJWONEN

U heeft hiervoor een uitnodiging gehad


Vragen, problemen met inloggen, wachtwoord kwijt?

Online portaal Twinq (14)

Het VvE Portaal op Twinq is de online omgeving waarop alle gegevens van uw VvE, zoals de splitsingsakte, het huishoudelijk reglement, de notulen van de algemene ledenvergadering, jaarrekening en andere relevante informatie staan. Hier vindt u ook de openstaande bedragen en al uw betalingen van uw VvE-bijdragen terug.

De handleiding van het Twinq portaal vindt u hier.

Rechts van de groene balk vindt u de button Twinq-portaal. Bij het aanklikken wordt u doorgezonden naar de inlogpagina van het VvE Ledenportaal.

U kunt uw separaat toegezonden documenten gebruiken om in te loggen. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn in twee verschillende brieven verzonden, dit heeft te maken de veiligheid. Elk lid ontvangt persoonlijke inlogcodes, daarmee kunnen leden niet in uw saldo, bankgegevens of reparatie verzoeken kijken. U kunt door middel van de inlogcodes de gebruikersnaam en het wachtwoord invullen. Toets na het invullen op ‘’log in’’ om door te gaan naar het volgende scherm.

Mocht u niet beschikken over uw inlogcodes van het online portaal, dan kunt u deze aanvragen via het contactformulier. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, zullen wij uw inlogcodes per mail aan u verstrekken.

U heeft van ons de inlogcodes ontvangen voor het VvE Ledenportaal. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.

U zult bij de eerste keer inloggen een nieuw wachtwoord moeten aanmaken, De VvE beheerder adviseert u een wachtwoord te gebruiken die u opschrijft en te alle tijden kunt achterhalen. Indien u het wachtwoord behoudt van de brief kunt u de brief bewaren of in nood opvragen bij de VvE beheerder.

Vink bij het inlogscherm van uw VvE Portaal op Twinq aan u dat u uw wachtwoord kwijt bent. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een nieuwe inlogcode of nieuw wachtwoord per e-mail toe.

Nee. Uw VvE Portaal op Twinq is een afgeschermde webomgeving dat alleen toegankelijk is voor leden van uw VvE. Vreemden kunnen dus nooit financiële cijfers, gegevens of notulen inzien.

Wilt u de notulen van de vergadering digitaal inzien? U kunt deze terugvinden op het portaal. U kunt de notulen vinden door onder het kopje ‘Administratie’ te kiezen voor ‘Vergaderingen’. Hier ziet u een overzicht van alle vergadering van uw VvE. Door op de datum van de vergadering te klikken opent u de vergadering en vindt u rechts in beeld de knop notulen. Er opent dan een pop up venster met de notulentekst. Onderaan het pop up venster, vindt u de knop ‘printversie notulen’ waarmee u de notulen in PDF versie download.

Het indienen van een repartieverzoek:
• Stap 1 (inloggen VvE Ledenportaal)
• Stap 2 (openen Menu)
• Stap 3 (mijn Pagina)
• Gebouwbeheer
Bij het openen van de button ‘’Reparatieverzoek melden’’ komt u in het portaal voor het melden van een schade of gebreken. Hier kunt u de schade melden. Als bijlage ontvangen wij graag foto’s. Hiermee kunnen wij onze aannemers goed informeren. Heeft u vragen? Gebruik hiervoor het contactformulier. Zodra u het reparatieverzoek heeft ingediend, zal er door de betreffende ingeschakelde aannemer contact worden opgenomen. Het is via het VvE Ledenportaal mogelijk om uw reparatieverzoeken in te zien.

Het inzien van uw eigen repartieverzoeken:
• Stap 1 (inloggen VvE Ledenportaal)
• Stap 2 (openen Menu)
• Stap 3 (mijn Pagina)
• Mijn Reparatieverzoeken

Bij het aanklikken van de button ‘’Mijn reparatieverzoeken’’ komt u in uw portaal voor inzicht in uw reparatieverzoeken van de VvE. Zichtbaar zijn:
• Lopende verzoeken
• Afgeronde verzoeken
• Opmerkingen van leveranciers/aannemers

Op de website van De Kennemer Heeren vindt u de antwoorden op de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stel deze aan ons via het contactformulier.

De handleiding van het vergaderportaal vindt u hier.

In het hoofdmenu is zichtbaar welke zaken er belangrijk zijn.

U kunt de volgende zaken direct inzien in het VvE Leden Portaal:
• Foto van de vereniging.
• Mededelingen (belangrijke mededelingen van de beheerder en bestuur)
• Vorige vergadering (inzicht in vergaderingen die zijn geweest)
• Volgende vergadering (datum voor de volgende vergadering)
• Belangrijke documenten. (direct naar documenten van de vereniging

Alle documenten op het VvE ledenportaal zijn van de VvE, u kunt deze als lid van de vereniging inzien. Ook is het mogelijk om verschillende documenten te dowloaden via PDF. Idien u documenten mist, kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier.

Bij het aanklikken van ‘’laat menu zien’’ zal een nieuw venster openen. Hierin wordt zichtbaar welke opties er voor u als lid zijn binnen de vereniging.

Het menu bestaat uit 5 tabbladen:
• Administratie
• Financiën
• Gebouw beheer
• Bestuur
• Mijn pagina

Via het menu van het VvE Ledenportaal kunt u navigeren door de documenten van de vereniging. Bent u opzoek naar het Huishoudelijk Reglement of wil u de vergaderingen van de vorige vergaderingen inzien, deze documenten zijn zichtbaar gemaakt door de beheerder op het portaal.